Shelby (2014)

Hem / Barnfilm / Shelby (2014)

Den herrelösa hundvalpen Shelby springer bort från kenneln och hamnar hemma den blivande trollkarlen Jake. För att rädda Shelby från den lokala hundfångaren tar hela familjen till det ultimata magiska tricket.

 • IMDB-betyg: 4.7 / 10
 • Genrer: Barnfilm, Familjefilm, Komedi

Här kan du se filmen

Niko – På väg mot stjärnorna (2008)

Hem / Animerat/Tecknat / Niko – På väg mot stjärnorna (2008)

Den lilla renpojken Niko vill mest av allt i hela världen kunna flyga precis som sin riktiga pappa, en av de coola renarna som tillhör Tomtens legendariska flygande kår. Niko har aldrig träffat sin riktiga pappa och ingen tror på hans historier om honom heller. Men efter en vargattack på Nikos hem ger han sig ut genom isande snöstorm och farlig terräng på det farliga uppdraget att hitta sin riktiga pappa. Med på sin resa har han sin vän och låtsaspappa Julius - en klumpig flygande ekorre. De får också sällskap av den tjusiga och sjungande vesslan Wilma som hittar till Tomtens hem.

 • IMDB-betyg: 6.1 / 10
 • Genrer: Animerat/Tecknat, Barnfilm, Familjefilm, Äventyr
 • Original-titel: Niko - lentäjän poika

Här kan du se filmen

Tom and Jerry: A Nutcracker Tale (2007)

Hem / Animerat/Tecknat / Tom and Jerry: A Nutcracker Tale (2007)

I ett stort, ödsligt operahus går lille Jerry och drömmer om att få uppträda - och simsalabim så slår hans önskningar in! Han sveps in i en förtrollad värld där allt är möjligt: godisträd, sjungande snöflingor, leksaker som får liv... Den lille krabaten mår som en prins i en bagarbod med sina nya vänner, och när han får dansa med speldosans ballerina är han så lycklig som en mus någonsin kan bli. Men vilka kommer och våldgästar den glada tillställningen om inte ett gäng hänsynlösa rännstenskatter, och vem är i spetsen om inte Tom! De kidnappar speldoseballerinan och går bärsärkagång i den förtrollade julvärlden. Frågan är om Jerry med muskompisen Tuffy och de nya vännernas hjälp kan lyckas knäcka den här nöten och rädda situationen.

 • IMDB-betyg: 6.4 / 10
 • Genrer: Animerat/Tecknat, Barnfilm, Komedi, Äventyr

Här kan du se filmen

Curious George: A Very Monkey Christmas (2009)

Hem / Animerat/Tecknat / Curious George: A Very Monkey Christmas (2009)

Nicke Nyfiken och Mannen med den gula hatten har en härlig tid framför sig medan dagarna till jul räknas ner. Samtidigt har de inte en aning om vad de ska ge varandra i julklapp. Hur ska det gå? Kommer de att hitta något före julafton?

 • IMDB-betyg: 6.4 / 10
 • Genrer: Animerat/Tecknat, Barnfilm, Komedi, Äventyr

Här kan du se filmen

An All Dogs Christmas Carol (1998)

Hem / Animerat/Tecknat / An All Dogs Christmas Carol (1998)

Charlie och Itchy är tillbaka med Sasha och gänget som gör allt för att rädda julen från Carface och en demon vid namn Belladonna, som vill utnyttja hundar över hela världen för att förstöra julen för all framtid.

 • IMDB-betyg: 4.9 / 10
 • Genrer: Animerat/Tecknat, Barnfilm, Familjefilm, Komedi

Här kan du se filmen