Northpole 2: Open for Christmas (2015)

Hem / Drama / Northpole 2: Open for Christmas (2015)

Den framgångsrika auktionsutroparen Mackenzie blir eld och lågor när hon får veta att hon har ärvt sin älskade mosters värdshus. Som barn tillbringade Mackenzie alla jular på värdshuset och ser ljust på minnen från tiden. Osäker på vad hon ska göra med värdshuset anlitar Mackenzie en fastighetsmäklare som heter Harris och hans bror Ben som är hantverkare. På andra sidan Nordpolen skickar jultomten den ambitiösa nissen Clementine på ett speciellt uppdrag: Värdshuset är en kraftkälla för jultomtens släde, och Clementine måste få Mackenzie att tro på julens magi igen och återuppliva värdshuset . Med lite oväntad hjälp från Clementine och hennes team av nissar kan Mackenzie kanske bara återupptäcka den sanna betydelsen av jul och hitta kärlek på vägen.

 • IMDB-betyg: 6.2 / 10
 • Genrer: Drama, Familjefilm

Här kan du se filmen

The Christmas Planner (2018)

Hem / Familjefilm / The Christmas Planner (2018)

Entreprenören Ava träffar den ensamstående pappan, Liam, när han anställer henne för att hjälpa med julfirandet. Hon tror att de kanske har en gemensam framtid tillsammans, tills Liams ex-fru kommer tillbaka för att försöka återvinna sin förlorade kärlek.

 • IMDB-betyg: 4.9 / 10
 • Genrer: Familjefilm
 • Original-titel: Rent an Elf

Här kan du se filmen

Journey Back to Christmas (2016)

Hem / Drama / Journey Back to Christmas (2016)

Det är juletid år 1945 och sjuksköterskan Hannah sörjer sin man som omkommit i kriget. Hon jobbar på det lokala sjukhuset när en storm drabbar den lilla staden. Hannah råkar ut för en olycka och när hon vaknar har hon på något sätt färdats till år 2016. Hon möter en rad välvilliga människor, däribland polisen Jake, men hur ska hon ta sig tillbaka till sin egen tid?

 • IMDB-betyg: 7.1 / 10
 • Genrer: Drama, Familjefilm, Romantik

Här kan du se filmen

Christmas Joy (2018)

Hem / Familjefilm / Christmas Joy (2018)

När Joy Holbrooks moster Ruby hamnat på sjukhus återvänder hon till den charmiga hemstaden Crystal Falls för att ta hand om henne i juletid. Väl där får hon också ta Rubys plats i stans stora kakfestival, och så stöter hon på gamla pojkvännen Ben. Julfilmen "Christmas Joy" är gjord av tv-kanalen Hallmark.

 • IMDB-betyg: 6.5 / 10
 • Genrer: Familjefilm, Romantik

Här kan du se filmen

Snowmance (2017)

Hem / Drama / Snowmance (2017)

Som en sann romantiker ser Sara fram emot en klassisk jul med gamla traditioner och bygga snögubbe med sin bästa vän Nick. Men ännu ett förhållande tar slut och Sara deppar och tappar tron om att hitta äkta kärlek. Men med lite julstämning börjar snart en liten gnista ta form, som för henne i tankarna om hon verkligen ska jaga den perfekta mannan resten av livet eller om han rent av har stått framför henne hela tiden?

 • IMDB-betyg: 5.4 / 10
 • Genrer: Drama, Familjefilm, Komedi

Här kan du se filmen

A Star Crossed Christmas (2017)

Hem / Drama / A Star Crossed Christmas (2017)

Mitt under brinnande julhets blommar en tvättäkta Romeo & Julia historia fram mellan Julie och Rick när de som hemvändare springer in i varann och blir vansinnigt kära. Kärleken blir svårbemästrad då deras respektive familjer i åratal legat i fejd och hatar varandra mer än något annat. Julie och Ricks förälskelse går inte att hålla hemlig och måste fram till familjerna. Frågan är bara, var, när och hur?

 • IMDB-betyg: 6.0 / 10
 • Genrer: Drama, Familjefilm, Komedi
 • Original-titel: The Spruces and the Pines

Här kan du se filmen